luni, 28 martie 2011

Ora Pământului, sărbătorită şi la Vorniceni

Un grup de copii de clasa a doua de la Şcoala cu clasele I-VIII nr. 3 din Vorniceni le demonstrează botoşănenilor că nu este nevoie să locuieşti într-un oraş mare pentru a arăta că te precupă mediul înconjurător . 
Împreună cu învăţătoarea lor, copiii s-au înscris pe site-ul Asociaţiei B-Right Media, pentru a participa la evenimentul Earth Hour Botoşani 2011. Deşi vremea nefavorabilă i-a împiedicat să ajungă sâmbătă seara în Piaţa Revoluţiei, copiii şi-au exprimat prin artă viziunea privind protecţia mediului, realizând colaje, desene şi fotografii cu puternic caracter ecologic. 


"Susţinem iniţiativa organizatorilor şi considerăm că este nevoie să fim uniţi pentru a ne aduce contribuţia la responsabilizarea 
comunităţii faţă de protecţia mediului înconjurător", a declarat Marinela Mihai, învăţătoarea copiilor şi coordonarea campaniei Earth Hour la nivelul Şcolii din Vorniceni.

1 comentarii:

Margareta - Arad spunea...

Felicitari d-nei invatatoare si sper sa-i urmeze exemplul si alte cadre didactice pentru ca scoala, alaturi de familie, are un rol hotarator in formarea noilor cetateni iar noile generatii trebuie sa se evidentieze prin oameni de valoare, care sa faca cinste comunitatii in care s-au nascut si au crescut asa cum azi ne mandrim cu foarte multe nume.

Trimiteți un comentariu

 
Design by Free Wordpress Themes | Bloggerized by Free Blogger Templates | Walgreens Printable Coupons